26. 5. 2012

bazalka breeze

Dneska jsem si v praxi ověřila, že nejenže dobrá hospodyňka pro pírko přes plot skočí, ale správná alkoholička uběhne dvojnásobnou vzdálenost za zlomek času než obvykle, jen aby si mohla dát vychlazenej drink. Tak takhle já budu trénovat na maraton.

Bazalkový Breeze v zahradnictví Chládek, jen tento víkend. Já tam byla zatim i v pátek i v sobotu.

basil breeze (vodka, cranberry juice, basil)

vodka, brusinkový džus, bazalka, ledová tříšť, třtinový cukr

20. 5. 2012

konečně!



S naprosto absolutně nejlepším tričkem v historii jsem se už rozloučila, protože jsem ho objednala (z USA) na začátku února a triko furt nikde. Myslela jsem si, že mi ho nějakej vychcanej celník nebo námořník ukrad, ale ono nakonec přecijen dorazilo!

by Society6

I have waited for this tee for 2,5 months. Now it´s finally at home!



18. 5. 2012

dobré zprávy



Mám dobré zprávy pro všechny shopaholičky ale i pro holky, který se třeba bojej nakupovat módu ze zahraničí. Budu totiž otevírat vlastní eshop jménem No Show. Na jeho blog a facebook se můžete podívat už teď a navíc se můžete přihlásit k odběru newsletteru, což se vám bude určitě hodit, protože na první zákaznice čekají samý slevy a dárečky.

Zabírá mi to teď dost času, takže pořád odkládám nový změny v bytu, ale všechno bude, nebojte...

jinak mám na sobě: svetr H&M, triko Topshop, kalhoty Firetrap, boty Asos, náramek Mango, hodinky Moschino, prstýnek Devla (zakoupeno na Codemode), kabelka Dooney&Bourke

14. 5. 2012

o jídle a maratoncích

Hádejte, kde jsem si koupila pytlík prošlejch kolínek za 5 korun? (už je tam nemaj, včera to skončilo)


Ale abyste si nemysleli, že se ze mě stala gastrosocka, tak jsem včera taky stihla pozdní snídani v Café Lounge. Taky jsem zjistila, že přejít ulici, po který běžej maratonci, je mnohem těžší, než přeběhnout šestiproudovou magistrálu.



12. 5. 2012

o co přišla Anežka, když nepřišla na oběd

Uloveno na farmářských trzích: chlebová bageta, zelený chřest, čerstvý ovčí sýr a klobása. K tomu se pilo Cabernet Sauvignon růžové ze Znojma. Ale k pikantní chuti sýra by to chtělo něco červenějšího.

(Chřest s klobásou jsem pekla na 200 stupňů 15 minut, pak jsem tam nasypala sýr a dala tomu dalších 5 minut. Easy.)




3. 5. 2012

naprosto normální svíčka


Asi za své nepochybně skvělé vlastnosti jsem byla obdarována voňavou svíčkou. Shodou okolností jsem ji rozbalila asi v půl sedmé ráno a moje čichové receptory se tak probudily poměrně příjemnou vůní. Rozhodla jsem se, že si ji rovnou zapálím. Až potud by na tom nebylo nic divného a nebyl by důvod o té svíčce psát. Jenže okamžitě po zapálení začla barevně svítit! Málem jsem ji pustila na zem, lekla jsem se totiž, že nějak celá hoří. A pak se ta červená barva změnila v modrou, ta zas v zelenou...ne vážně, nic jsem si nevzala, posuďte sami podle fotek.
Absolutně nechápu, jak to funguje. V okamžiku, když svíčku sfouknu a doutnající knot uhasím prstem, svíčka zhasne (teď myslim to barevný světlo). Asi to neni moc designový ale je to strašně hustý.
Máte s tim někdo zkušenost? Co se stane, až svíčka vyhoří? Představuju si, že pod voskem je nějaká žárovka na baterie a celý to bouchne v okamžiku, když k tomu prohoří plamen.

Photoshop and LSD free