16. 5. 2011

whitening

Další krásnou ložnici jsem objevila u našich známých. Dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Sází na přírodní barvy- bílou, dřevo, zelenou. Musí se v ní nádherně spát. Díky tomu, že byt je ve starém činžovním domě, má veliká okna, která v podvečer pouští do ložnice slunce. Zas se můžete přesvědčit, že krása neznamená drahý design. Stačí mít jen trochu štěstí a šikovnou ruku.


Starožitná klasicistní židle, za závěsem je šatna

Majitelé jsou mimo jiné milovníci vlaků, tyhle cedulky pocházejí ze starých železničních vagonů

Starožitný stůl doplněný o židli s Ikea

Původní mosazné garnyže



Dóza na šperky a dekorace v jednom


This beautiful bedroom belongs to my friends. It proves that in simplicity is the beauty. Nature colors including white, wooden and green are calming down. It´s certainly great to sleep in. Regarding the big windows, room is very light. It also shows that stylish equipment is not about money. Old things are mixed up with new so it looks all perfect (antique table with Ikea chair). Also the details are important. The tickets with numbers above the bed are from old railway wagons.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Cute bedroom!

Vivi řekl(a)...

Překrásná, stylová a jednoduchá ložnice. Moji známí mají většinou nějakou dvoupostel s pestrým látkovým vzorem, do toho strakaté povlečení a fíkus v rohu. ;-) Tady majitelé projevili fantastickou kreativitu a vkus. Tleskám! Vivi

eM řekl(a)...

přesně takovou si představuji, momentálně spím na poschodvce a je to hrůza