24. 7. 2011

pickled cheese



Obyčejný nakládaný eidam je výborný, hlavně pokud někteří vaši kamarádi nesnesou výrazné chuti zrajících sýrů.
Já naložila sýr do oleje s olivami, vlašskými ořechy, česnekem, cibulí a kořením (bobkový list, pepř, bylinky). Naložený by měl zůstat asi tak 3 týdny.

I pickled edam style cheese in oil with olives, walnuts, garlic, onion and spices (bay leaf, pepper, herbs). It needs to be pickled about 3 weeks.

3 komentáře:

stanči řekl(a)...

mňamí

Týnuše řekl(a)...

miluju sejry. jen bych asi nevydržela kolem toho 3 tejdny chodit a ani ždibeček neokusit. a nakonec bych to sežrala všechno už po dvou dnech. cha.

victoriaaaa řekl(a)...

thank you for your sweet comment, i love your blog, its beautiful! and also, for your helpful message...i was so encouraged :)

http://www.niumo.blogspot.com