11. 7. 2011

holiday necessity


Čím menší tím lepší. Ráda mám u sebe vždycky úplně všechno, proto jsem na malých baleních závislá. Ne vždy používám původní obsah. Například mini krém Balea za 20 korun jsem si koupila jen kvůli té krabičce. Místo něj jsem do ní dala svůj normální oblíbený krém. Vůbec všechny ty lahvičky tahám už dost dlouho a neustále je proto doplňuji. O malou zubní pastu jsem si musela říct v obchodě, byl to jen neprodejný vzorek. Ještě mi chybí pidi deodorant a pidi repelent, ten se v létě obvzlášť hodí. Nevíte o něčem?

The smaller is better. I need to have everything with me so I am addicted to small packages. I don´t usually use the original filling instead of it I put in my favorite cosmetics.

8 komentářů:

luckapucka řekl(a)...

pidi deodorant teď najdeš v novém čísle ŽaŽ:), nejlepší je mini opalovák sundance, mívají ho u pokladny DM, dá se tahat všude sebou.

luckapucka řekl(a)...

a ještě mají v DM minideodorant lady speedstick, taky u pokladny

Anonymní řekl(a)...

pidi tuhý deodorant mají ve všech drogeriích fialový Lady Sppedstick, taky jsem si ho pořídila a musím říct, že funkci plní skvěle! o repelentu nevím..
taky miluju minibalení, tolik jich teda nemám, ale o tolik pozadu nejsem=D

Beáta řekl(a)...

tvá pidikosmetika mě dovádí k pidizávisti!

hisham řekl(a)...

no já se pidipicnu :D toto som ešte nevidela

Malin řekl(a)...

:D Super...

Dazzlicious řekl(a)...

Pidi deodoranty mají v DMku hodně, jak tuhé, tak ve spreji malinkaté :) A pidi repelnt taky existuje, takový žlutý s červeným písmem, netuším značku :) Taky na cesty oblibuji taková praktická malá balení, super post!

Boulevard de Prague řekl(a)...

cestovní balení jsou to nejpraktičtější, strašně to šetří misto v tašce...ještě sháním mini pidi lak na vlasy, ale cokoli jiného než ten od Lybaru...