20. 10. 2011

special night thing

Pamatujete si tyhle boty? A znáte to, když vás pozdě večer přepadne nějaký neodbytný nápad a vy ho prostě musíte zrealizovat? Tak to se mi právě stalo a navíc mi do cesty vstoupily ty boty...


Do you remember these shoes? And do you know the feeling when you just got some idea and you can´t get rid of it? So that has happened to me and more the shoes came my way...





Vím, že takto okované boty nejsou zrovna moc originální, už několik let to dělá kde kdo, zkrátka jsem už taky neodolala a taky jsem si jedny obodákovala. Použila jsem ostny ze svého velmi starého náramku.

Ok, I know this way of decorating shoes is not really original, a lot of people do that in these days. But I couldn´t help it. So there are mines. I used spines from my very old bracelet.


A tohle jsem udělala s tím náramkem.
And this is what I made with the bracelet

5 komentářů:

Veronika řekl(a)...

ach tie boty su nadherne!

luckapucka řekl(a)...

wow, chci taky ocvočkovaný boty už delší dobu a je mi fuk že to dělá kde kdo, to jsi musela probodat nejdřív tu kůži anebo jak jsi je tam dostala?

Bonnit-S řekl(a)...

a stále to bude vyzerať dobre! :)

Malin řekl(a)...

Hodně dobrý!

tereza řekl(a)...

jojo, probodala jsem je:-) díry jsem nakonec musela udělat hrotem nůžek, nic lepšího jsem po ruce neměla. a ty boty teda nejsou kožený, ale umělý..