25. 6. 2012

nejrychlejší snídaně + random postřehy


Na horký rozpečený toust namažte nejdřív máslo a med a chvilku počkejte, ať se trochu rozpustí. Pak namažte vrstvu lučiny a navrch dejte jahody.

Pokud jste z Prahy, určitě někdy zajděte na promítání kinobusu. Vstup je dobrovolný, půjčí vám deku a můžete si s sebou vzít lahváče, čipsy i kinderčokoládu. Akorát filmy jsou zásadně česká líbivá komediální dramata, takže žádný zapomenutý kinematografický skvost tam asi neuvidíte.

Zato do cukrárny ve Svojeticích nechoďte, je to gastrohazard. Ztužený tuky všude kam se podíváš a o šmoulový zmrzlině škoda mluvit.

Včera jsem na Muži v Česku četla, že do outletových obchodů velké firmy vyrábí speciální outletové zboží, které je méně kvalitní, než to do normálních obchodů. Nejedná se tedy o zlevněné zboží ale o zboží, které je vlastně úplně jiné (z tenčí látky, jiného materiálu atd). Takže úplně stejné triko Ralph Lauren je ve skutečnosti úplně jiné ošmelené triko Ralph Lauren, za poloviční cenu a také polovičně kvalitní. Co si o tom myslíte? Slyšeli jste o tom taky někde? Nakupujete v outletech?


1 komentář: